MEER INFO (0183) 85 10 82 OF (06) 22 96 34 96

Wij renoveren, reinigen en impregneren gevels

60 meter de lucht in bij het Adriaan Volker Huis

De zwarte gevelkozijnen van het Adriaan Volker Huis in Rotterdam werden door ons onder hoge druk gereinigd met warm water. Daarna werd het aanwezige vensterglas bewassen.

Rondje om het pand van DHL, 4.000m2 gevel

Het pand van DHL hebben wij volledig gereinigd. Daarna is de gevelbeplating geconserveerd met spoelglans. De kozijnen zijn geconserveerd met wax en machinaal uitgepoetst.

Speciale aanpak voor gegalvaniseerd staal

De zilverkleurige gevelbeplating van De Waal Auto Groep in Zaltbommel werd gereinigd met warm water onder hoge druk met als resultaat een gevel die als nieuw toont.

Langer schoon door conserveren

Aan het pand aan de Wielkamp 3 te Zaltbommel werden de blauwkleurige kozijnen gereinigd. Daarna werden deze licht geschuurd en ontvet en vervolgens voorzien van een kleurherstellende coating.

Van binnen en buiten

De zwarte gevelbeplating van dit pand werd door ons gereinigd. Daarna werden de reclame-uitingen met stoom verwijderd. Het vensterglas werd zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant bewassen en de vloer in het pand werd weer als nieuw door middel van reiniging met een schrobmachine.

Conserveren overheaddeuren

Het reinigen van de deuren daarna het licht opschuren van het oppervlak na het schuren ontvetten als dit alles gedaan is, kan er worden begonnen met opzetten van de kleur herstellende coating op basis van 2 componenten. Deze componenten coating kan ook worden gebruikt op kozijnen.’